Saturday, August 6, 2022

Mikä on demokratian ja somejulkaisujen tilanne kun Youtubessa ilmeisesti kommunisteja, isovenäläisiä putinisteja tai jopa suomenkieltä ymmärtämättömiä, kun väiteteään että soittolistani nimessä "Hate speech" / vihapuhetta?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Seppo Lehto valkoisemman tulevaisuuden asialla Irti puolueperseilyistä Ryssän hyväksi 22.7.2022
https://eduskuntavaaliehdokas-Lehto-Seppo.blogspot.comMikä on demokratian ja somejulkaisujen tilanne kun Youtubessa ilmeisesti kommunisteja, isovenäläisiä putinisteja tai jopa suomenkieltä ymmärtämättömiä, kun väiteteään että soittolistani nimessä "Hate speech" / vihapuhetta?

Helvetti mitä tulkintaa. Olisi entisellä edesmenneellä George Orwelilla nauramista kun lukisi 1.8.2022 annetun "varoituksen" youtubetiliäni koskien.

Laitoin vastineeni äsken jutkukommarien vainoharhaisille ja syrjiville tulkinnoille: 


Perusteeton tulkintanne. Tuossa soittolistan nimessä ei ollut mitään "vihamielistä sisältöä" (nothing) "Oikein suomalaisuusarvoin Seppo Lehto edukuntaan Pirkanmaalta eduskuntavaaleissa 2023 historiantaju kansakunnan elinehto ei vain tuonenkehto". Nimeni mukaisesti runoilin kuin kalevalainen runonlausuja Seppo Ilmarinen Sammontakoja jo Kalevalassa 

------------------------------------------------------

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Seppo Lehto valkoisemman tulevaisuuden asialla Irti puolueperseilyistä Ryssän hyväksi 22.7.2022 Suomi suomalaisille, Ukraina ukrainalaisille = Slava Ukraini!Tampereen tunnetuin kansallismielinen oikea suomalainen ei mikään miehittäjä-Ryssän persettä nuoleva lipukieli, joita on eduskuntakin pullillaan kuten virkaloiskuntammekin, valitettavasti.

https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com


Kansallismielinen suomalainen Seppo Lehto eduskuntaan suomalaisten asiamieheksi eduskuntavaaleissa 2023 Pirkanmaalta

https://kansallismielinen-suomalainen.blogspot.com/

---------------------------------

No comments: