Monday, August 28, 2023

Ihmisoikeudet kyseenalaistetaan sallimalla ihmisten orjakauppa ja ihmisten naamioiminen jätesäkeiksi? Käveleviä #mustia #roskasäkkejä näkyy päivittäin liikenteessä. Onko #jätehuolto pettänyt? Kauanko yhteiskunta lainvalvojat sallivat naisten alistamisen kaupanteon kohteiksi? #Naamioitumiskielto on vain kusetusta, #lainsäädäntö ontuu pahasti. #SeppoLehto #eurovaaliehdokas Tampere

#Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto europarlamenttiin 2024 kuvattu 22.8.2023 pic1


Ihmisoikeudet kyseenalaistetaan sallimalla ihmisten orjakauppa ja ihmisten naamioiminen jätesäkeiksi? Käveleviä #mustia #roskasäkkejä näkyy päivittäin liikenteessä. 

#Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto europarlamenttiin 2024 kuvattu 22.8.2023 pic2https://eurovaalikampanja.blogspot.com/

Onko #jätehuolto pettänyt? Vai voidaanko sanoa että yhteiskunnan lainvalvojat katselevat "läpi sormien" ihmisikauppaa ja naisten orjuuttamista?


Kauanko yhteiskunta lainvalvojat sallivat naisten alistamisen kaupanteon kohteiksi? #Naamioitumiskielto on vain kusetusta, #lainsäädäntö ontuu pahasti. #SeppoLehto #eurovaaliehdokas Tampere

#Europarlamenttiehdokas #SeppoLehto europarlamenttiin 2024 kuvattu 22.8.2023 pic3

Huk kulttuurihistorioitsija ihmisoikeusaktivisti
https://Seppo-Lehdon-eurovaalikampanja.blogspot.com #Europarlamenttiin tuellanne eurovaaleissa 2024?

-----------------
Mitä on kansallismielisyys? Kansallismielinen Suomi tavoitteenamme: Seppo Lehto europarlamenttiin 2024, Tampereen kaupunginvaltuustoon 2025, eduskuntaan eduskuntavaaleissa 2027? Potkua velttoperseille ja erilaisille mustan Afrikan ja moskovan oblastin kätyreille!

Kansallismielinen Suomi tavoitteenamme: Seppo Lehto europarlamenttiin, eduskuntaan, kaupunginvaltuustoon, Suomi suomalaisille tunnuksin. 

Pakkoruotsi ja kehitysapukustus poistettava, Suomelta ryöstettyjen alueiden palautus kansakuntamme vaurastuttamiseksi ja palauttamiseksi henkisesti kestävämpään minuuteen ilman stalinismin rikosten kunnioittamista. Savuttomia asuntoja asunnottomille suomalaisille, tupakointikieltoja tehostettava kerrostaloissa ja rivitaloyhtiöissä. Savuttajat muuttakoot telttoihin.
--------


-----

No comments: